Rólunk írták

Lokál.hu: Sztárok fognak össze Dalmáért

Ismét segítségre hívta sztárkollégáit DJ Dominique, aki ezúttal a KézenFogva Alapítvány pártfogoltjának álmát szeretné megvalósítani. Dalma kerekesszékben éli mindennapjait, ennek ellenére egy hihetetlenül vidám és pozitív személyiség, és régi vágya, hogy eljusson a párizsi Disneylandbe.

Lokál.hu: A fogyatékkal élőkre hívta fel a figyelmet a köztársasági elnök felesége

A fogyatékkal élőkre hívta fel a figyelmet a köztársasági elnök felesége Herczegh Anita, a köztársasági elnök, Áder János felesége és Újpál Dalma kerekesszékes bocciajátékos együtt hívták fel a figyelmet a fogyatékos emberekre a KézenFogva Alapítvány Élmény sportnapján.

RTL.hu: Virág helyett adományt kérnek

Virágcsokor helyett adományt kért többszáz diák a ballagására. A Kézenfogva Alapítványnak segítenek az akcióval, amely a pénzből fogyatékkal élő embereknek segít munkába állni.

Híradó.hu: Herczegh Anita a KézenFogva Alapítvány sportnapján járt

A KézenFogva Alapítvány sport élménynapján vett részt kedden Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége. A rákosmenti Újlak utcai Általános Iskolában mintegy háromszáz XVII. kerületi 7-8. osztályos diák ismerkedett a fogyatékos sportok és sportolók világával. Az eseményen jelen volt az EMMI államtitkára és a polgármester is.

NLCafe.hu: Nem kell virág! Helyette inkább ezt szeretnék 20 gimi végzős diákjai

A végzősök azt kérik, virág helyett inkább jótékony célra fordítsák a nekik szánt pénzt.

HVG.hu: Több gimi is csatlakozott a menő ballagási ajándékozáshoz

Mintegy 20 középiskolában kérik arra a végzősök a családjaikat, ismerőseiket, hogy virág helyett jótékony célra fordítsák a nekik szánt pénzt.

HVG.hu: Az Eötvös József Gimnázium végzős diákjai arra kérik rokonaikat és barátaikat, hogy idén ne nekik kedveskedjenek ajándékokkal.

Azt kérik minden rokonuktól, ismerősüktől, hogy a ballagási virágra szánt összeget vagy egy részét inkább jótékony célra fordítsák, segítsék a KézenFogva Alapítvány munkásságát.

ÚJBUDA: Az újbudai alpolgármester úr, Molnár László nyilatkozik a KézenFogva Alapítvány és a XI. kerület együttműködéséről.

Esélyt teremtünk - Az újbudai alpolgármester úr, Molnár László nyilatkozik a Kézenfogva Alapítvány és a XI. kerület együttműködéséről.
ÚJBUDA XXVII. évfolyam 5. szám 2017. március 22. - www.ujbuda.hu

Oldalak

Feliratkozás RSS - Rólunk írták csatornára