FELHÍVÁS - Munkára felkészítő képzésre és szociális foglalkoztatásba való bekapcsolódásra

FELHÍVÁS

 

Munkára felkészítő képzésre és szociális foglalkoztatásba való bekapcsolódásra, melyet a MEREK Holnap Háza biztosít.

 

Mindazon fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű személyek

 jelentkezését várjuk, akik számára fontos tényező, hogy

 a képzési épületen belüli környezet, illetve a képzési helyszín megközelíthetősége akadálymentes legyen.

 

A képzés célja, hogy a munkavégzéshez, a munkahelyi beilleszkedéshez szükséges ismereteket a résztvevők elsajátítsák.

A képzés államilag akkreditált. Egy tanulócsoport 2-5 tanulót foglal magába.

 

Képzés időtartalma:

150 órás, heti 4 alkalommal 4 órát töltenek a részvevők a munkahelyen. Ez 1 óra elméleti felkészítést, 3 óra munkavégzést foglal magában. A munkavégzés képző szakember irányításával történik. Hangsúly az elméleti ismeretek gyakorlati kipróbálásán van. A képzésen való részvétel ingyenes!

 

A program keretén belül a jelentkezők nappali intézményi jogviszonyt kötnek a MEREK-ben működő Holnap Házában, s így a 6 hónapos intézményi jogviszony megléte és a képzés elvégzése után lehetőségük van bekapcsolódni szociális foglalkoztatásba.

 

A program keretén belül megvalósuló képzést a KézenFogva Alapítvány a TÁMOP -1.4.3. 10/1-2F-2011-0001 FEFI - Fogyatékos Emberek Foglalkoztatását Fejlesztő Inkubátorház és vállalkozási központ pályázat keretén belül biztosítja.

 

A jelentkezésnél előny az egészségügyi képesítés, vagy kereskedelmi-vendéglátóipari tapasztalat, illetve a komplex felülvizsgálati eredmény birtoklása.

 

A jelentkezéseket a eva.fugei@gmail.com email címekre várjuk, legkésőbb 2013. július 31-ig. Kérjük, hogy a jelentkezéshez csatoljon egy önéletrajzot, illetve NRSZH/OORSZI szakvélemény másolatát. Információt Spiegl Ilona nyújt munkanapokon 9-16 óra között a +36 20 469 1487 telefonszámon.