Ha ide kattint felajánlhatja!


Nyílt munkaerő-piaci tevékenységünkről

2016-ban a Kézenfogva Alapítvány saját és támogatói forrásokat is igénybe véve folytatta és folytatja a megváltozott munkaképességű álláskeresők nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedését támogató tevékenységét.

A minket felkereső megváltozott munkaképességű álláskeresők széleskörű támogatást kaphatnak álláskeresésük során: az információ-nyújtás és tájékoztatástól kezdve a gyakorlati együttműködésen át egészen a személyes mentori jelenlétig.

Ügyfeleink számára rendszeres munkavállalói klubokat, ill. a szülők és hozzátartozók számára 3 alkalomból álló szülőklub sorozatot szerveztünk. A munkára felkészítő képzések is folytatódtak, eddig 14 fő vett részt 3 csoportban e hasznos kurzuson.

A nyílt munkaerő-piaci közvetítői tevékenységünknek köszönhetően 2016 október elejéig mintegy 30 fő állt munkába. Több munkavállalót közvetítettünk az Eurest Étteremüzemeltető Kft-hez, az Auchan áruházakba, az IBM cégcsoportba, a Shark 95 Kft éttermébe, a Zuglói Önkormányzathoz, a Dpd Hungária Kft-hez és a Provident Pénzügyi Zrt-hez. A munkavállalóink döntő hányada mindkét fél megelégedésére jól végzi munkáját, utóbbi cégnél dolgozó ügyfelünk a nyár folyamán a „Hónap dolgozója” elismerést is kiérdemelte!

Bár közvetítői, tanácsadói munkánk fő iránya a nyílt munkaerő-piac, de az akkreditált foglalkoztatók szerepére is felhívtuk ügyfeleink figyelmét. Ilyen módon több, mint tízen helyezkedtek el fővárosi és környéki akkreditált munkahelyeken.